Operatorul feroviar Hupac își digitalizează planificarea rutelor cu soluții de la Nexxiot

Operatorul feroviar Hupac își digitalizează planificarea rutelor cu soluții de la Nexxiot

Operatorul de rețea intermodală elvețian, Hupac intenționează să își automatizeze procesele de planificare a rutelor și de gestionare a traficului prin utilizarea datelor senzorilor și a analizelor furnizate de Nexxiot. Hupac utilizează deja senzori independenți de la Nexxiot pentru a furniza actualizări în timp real de la vagoanele echipate cu dispozitive. Acești senzori trimit mesaje de informații cum ar fi locația, evenimentele de impact, trecerile de frontieră și kilometrajul la fiecare cinci minute. Specialistul în transportul feroviar va integra pe deplin soluția software Nexxiot în sistemele sale de management al încărcăturii interne pentru a anticipa întârzierile, a ruta și a gestiona traficul.

„Am început să lucrăm cu Nexxiot acum doi ani când am aplicat senzorii inteligenți la 1.000 din vagoanele noastre intermodale”, a declarat Aldo Puglisi, responsabil pentru digitizarea și reengineeringul proceselor de afaceri la Hupac Intermodal. „Când am început să analizăm datele generate de senzori în colaborare cu Nexxiot, am realizat că ar putea fi folosite pentru a identifica și prezice punctele slabe din lanțul de aprovizionare, ajutându-ne să luăm decizii mai bine informate în ceea ce privește planificarea într-un mod optim”.

În urma unui proces de test la sfârșitul anului trecut, Puglisi a declarat că Hupac urmărește acum o integrare completă cu soluția de digitizare a companiei Nexxiot, ceea ce ar permite automatizarea multor procese de planificare, economisind timp și bani valoroși.

„Acest lucru este interesant deoarece mai puține înregistrări manuale implică mai puține erori, iar informațiile pot fi partajate cu partenerii noștri pentru a face întregul proces al lanțului de aprovizionare mai transparent și eficient”, a adăugat el.

Hupac este unul dintre cei mai importanți operatori de rețele intermodale din Europa, care oferă transporturi de marfă în Europa și în afara acesteia, destinațiilor din Rusia și Orientul Îndepărtat, cu aproximativ 110 trenuri în mișcare zilnic.

„Nexxiot oferă clienților săi cel mai înalt nivel de transparență din lanțul de aprovizionare, ceea ce le permite să diferențieze oferta, să sporească eficiența și să deblocheze un potențial suplimentar al veniturilor”, a declarat Marcel Scheurer, Chief Commercial Officer la Nexxiot.Foto&info: Nexxiot

368 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *