Hupac achiziționează ERS Railways pentru a-și consolida poziția în logistica maritimă

Hupac achiziționează ERS Railways pentru a-și consolida poziția în logistica maritimă

Grupul Hupac anunță că a încheiat un acord cu o filială a Genesee & Wyoming Inc. pentru achiziționarea întregului capital social emis de ERS Railways BV (ERS). Achizitia include și o preluare a 47% din acțiunile companiei ERS in compania de cale ferată Hamburg boxXpress. Tranzacția este condiționată de satisfacerea condițiilor uzuale pentru acest tip de tranzacții, și se așteaptă să se încheie în al doilea trimestru din 2018.

Datorită acestei achiziții, Grupul Hupac își va consolida poziția în cadrul logisticii europene către maritim, segment cu o creștere substanțială în ultimii ani și care va asigura viitorul potențial de creștere, deoarece globalizarea va necesita în continuare rețele puternice de la porturi până la terminale și de la terminale către porturi.

Rețeaua oferită de ERS prin cooperarea cu boxXpress, care se concentrează asupra porturilor germane, completează perfect rețeaua extinsă a Hupac din porturile occidentale din Anvers și Rotterdam. ERS va rămâne o companie complet independentă, asigurând continuitatea clienților și partenerilor săi, oferind în același timp o valoare suplimentară pentru clienți datorită colaborării cu serviciile Hupac și cu o rețea puternică. Mai mult, cooperarea existentă cu Freightliner pentru serviciile de tracțiune continentală va fi consolidată și va continua să crească.
Bernd Decker, actualul manager de dezvoltare a afacerilor din cadrul ERS, împreună cu Renzo Capanni, directorul companiei Shuttle și Shuttle Net Europa de Sud-Est, vor conduce compania ca membri ai consiliului de administrație.Foto&info: Grupul HUPAC

1.234 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *