Marea Britanie: HS2 dezvăluie ofertanții pentru noile trenuri în valoare de 2,75 miliarde de lire sterline

HS2

HS2 a dezvăluit astăzi constructorii de material rulant care concurează pentru livrarea următoarei generații de trenuri de mare viteză din Marea Britanie, care vor transporta zilnic zeci de mii de oameni în noua rețea de mare viteză din țară și dinafara granițelor.Funcționând la viteze de până la 360 km/h, noua flotă va oferi niveluri de fiabilitate, viteză și confort fără egal, precum și asigurarea unei capacități suplimentare necesare între orașele mari din Marea Britanie, oferind produse de înaltă tehnologie și expertiza în domeniul transportului feroviar de călători din regat.
Samsung DeX va transforma telefonul într-un veritabil sistem desktop
Un nou tren Bucuresti – Brasov – Bucuresti operat de Astra Trans Carpatic
Ofertanții care au fost selectați în lista scurtă sunt: Alstom Transport; Bombardier Transportation UK Ltd; Hitachi Rail Europe; Talgo S.L.U și Siemens PLC. Toți vor fi invitați să participe la licitație pentru contractele care vor cuprinde proiectarea, construirea și întreținerea a cel puțin 54 de trenuri care vor intra în circulație începând din 2026. Toți cei 5 ofertanți vor fi invitați să liciteze în primăvara anului 2018, contractele urmând să fie atribuite în 2019.În urma deschiderii noului Colegiu Național pentru transportul feroviar de mare viteză din Birmingham și Doncaster, aceasta este cea mai recentă etapă care aduce un nou pas pentru ca HS2 să devină realitate. În total, HS2 va crea aproximativ 25.000 de locuri de muncă și 2.000 de ucenici atât în construcții, cât și în lanțul de aprovizionare din Marea Britanie.
Ziua Armatei Române 2017 sarbatorita în Parcul Carol din Bucuresti
Galerie foto: Parada tramvaielor istorice din Bucuresti
Primele trenuri vor începe să iasă din linia de producție la începutul anilor 2020. Se așteaptă ca investiția să creeze sute de locuri de muncă și să sporească abilitățile și expertiza britanică în sectorul feroviar de mare viteză.

Foto: HS2

850 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *