Hitachi Rail colaborează cu Intermodal Telematics pentru a oferi o soluție digitală de îmbunătățire a eficienței și siguranței transportului feroviar de marfă

Hitachi Rail colaborează cu Intermodal Telematics pentru a oferi o soluție digitală de îmbunătățire a eficienței și siguranței transportului feroviar de marfă

Hitachi Rail și Intermodal Telematics (IMT) au semnat un parteneriat exclusiv pe termen lung care va adăuga senzorii de monitorizare de pionierat ai IMT la serviciul de transport digital de marfă existent al Hitachi. Acordul va permite Hitachi să ofere companiilor de transport feroviar de marfă din întreaga lume o soluție care oferă monitorizare în timp real pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța.

Furnizorul independent de soluții telematice IMT, cu sediul în Țările de Jos, a fost pionier în dezvoltarea senzorilor de monitorizare digitală și a soluțiilor telematice pentru vagoanele și containerele de marfă. Senzorii verifică locația exactă a vagoanelor, starea de încărcare, starea de deschidere/închidere a ușilor și trapelor, temperatura și presiunea încărcăturii și starea boghiurilor și a roților.

Datele sunt trimise către Cloud printr-un dispozitiv GPS alimentat cu energie solară și permit monitorizarea în timp real a stării trenului și a încărcăturii sale, precum și alertarea operatorilor despre potențiale probleme. Parteneriatul permite utilizarea analizei AI pentru a optimiza eficiența și siguranța serviciilor de transport de marfă ale clienților săi din întreaga lume.

Produs de IMT, Hitachi poate oferi acum soluții telematice complete care îmbunătățesc fiabilitatea și performanța pentru piața de transport de marfă. Tehnologia poate oferi companiilor informațiile vitale de care au nevoie pentru a-și controla lanțurile de aprovizionare mai eficient și pentru a răspunde cu intervenții adecvate mai rapid. Având în vedere că lanțurile globale de aprovizionare s-au confruntat cu perturbări majore pe parcursul anului 2021 și provocările se preconizează că vor continua, parteneriatul oferă o rezistență sporită companiilor care transportă mărfuri prin transportul feroviar.

Parteneriatul cu Intermodal Telematics va completa achiziția Perpetuum de către Hitachi Rail anul trecut. Firma britanică de tehnologie feroviară, Perpetuum, oferă Hitachi soluții digitale care îmbunătățesc fiabilitatea și performanța trenurilor. Monitorizarea de la distanță a stării detectează avariile apărute în boghiurile trenurilor cu mult înainte de a putea fi identificate prin alte mijloace, prevenind astfel defecțiunile, facilitând cicluri de întreținere mai eficiente și crescând durata de viață a roților. Împreună cu soluția IMT, Hitachi va putea acum să monitorizeze complet vagoanele de marfă în timp real.

Foto&info: Hitachi Rail54 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *