Hitachi și Bombardier vor livra 14 trenuri de mare viteza Frecciarossa 1000 în Italia

Hitachi și Bombardier vor livra 14 trenuri Frecciarossa 1000 de mare viteză în Italia

Hitachi Rail SpA și Bombardier Transportation, într-un parteneriat care presupune implicarea companiilor de 60% și, respectiv, 40%, vor furniza 14 trenuri Frecciarossa 1000 (cunoscută și ca ETR 1000), precum și un contract de întreținere de zece ani pentru noile trenuri. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 575 de milioane de euro (643 milioane dolari SUA), cu o cotă de Bombardier de 233 de milioane de euro (261 milioane dolari SUA), iar acțiunea Hitachi este de 342 de milioane de euro.

Precum flota curentă Frecciarossa 1000, toate cele 14 trenuri de mare viteză vor fi construite în Italia. Frecciarossa 1000 a stabilit noi standarde în ceea ce privește performanța, eficiența de operare și confortul pasagerilor. Fiecare tren are o lungime totală de aproximativ 200 de metri, capacitate pentru aproximativ 460 de pasageri și este capabil de viteze comerciale de până la 360 km / h. Tehnologiile avansate de aerodinamică și de economisire a energiei oferă trenului un randament de operare de neegalat. Există WiFi pe bord, o sală de ședință și o zonă de bistro.

Nu numai că Frecciarossa 1000 este cel mai rapid tren de mare viteză din Europa, dar este și cel mai silențios, cu vibrații minime. Trenurile sunt proiectate și construite în Italia și pot fi operate pe rețele feroviare de mare viteză echipate cu tehnologie cu mai multe tensiuni care îndeplinesc toate cerințele STI.Foto&info: Bombardier

1.674 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *