Henkel anunță noua gamă completă de adezivi hibrizi

La un an de la introducerea primului Adeziv Hibrid Loctite 4090, Henkel pregătește lansarea gamei complete de adezivi hibrizi, formată din șapte produse, creată pentru a întâmpina cerințele industriei moderne.

Ce face un adeziv să fie hibrid? Faptul că acesta combină atributele cele mai importante ale adezivilor structurali și instant – rezistență și viteză. Această combinație asigură o rezistență mare la impact, aderență pe multe substraturi și rezistență la temperaturi ridicate, oferind soluții pentru diverse provocări de proiectare și asamblare.

Producătorii de adezivi depun eforturi pentru a oferi o varietate de opțiuni care să se plieze pe cerințele pieței, aflate în continuă schimbare. Gama de adezivi hibrizi de la Henkel oferă multe puncte forte, viteze de întărire, vâscozități și rezistență la diferiți factori și elemente, fiind astfel soluții ideale pentru unele dintre cele mai dificile aplicații de lipire.
„Industria impune competitivitate, costuri reduse de producție și soluții inovatoare de proiectare și asamblare. În acest context, adezivii hibrizi au fost gândiți pentru a ajunge dincolo de abordările convenționale ale industriei” a declarat Ovidiu Horodniceanu, Country Manager România, Divizia Adezivi – Industrie Generală din cadrul Henkel.Adezivii hibrizi oferă performanțe de înaltă calitate în medii extreme și condiții dificile. Caracteristicile și beneficiile lor includ rezistență la temperatură, rezistență mare la impact și vibrații, rezistență ridicată la umiditate și umplerea decalajelor. Acestea sunt adecvate pentru o varietate de substraturi, inclusiv metale, majoritatea materialelor plastice și cauciucuri.
Produsele vor fi disponibile pe piata locală în ambalaje de diverse dimensiuni, pentru a satisface o gamă amplă de cerințe – de la mici reparații la consum industrial.

Henkel activează la nivel global cu mărci şi tehnologii de vârf, grupate în trei divizii: Laundry & Home Care (Detergenţi și produse pentru îngrijirea locuinţei), Beauty Care (Produse cosmetice și de toaletă) şi Adhesive Technologies (Adezvi Tehnologii). Fondată în 1876, Henkel deține poziții fruntașe la nivel global atât pe piața bunurilor de consum, cât și în zona industrială, printre cele mai cunoscute mărci ale companiei numărându-se Persil, Schwarzkopf și Loctite. Henkel are peste 50.000 de angajați și a raportat în anul fiscal 2015 vânzări de 18,1 miliarde euro și profit operațional ajustat de 2,9 miliarde de euro. Acțiunile preferențiale ale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX.

Henkel România a fost înfiinţată în 1994 ca filială a Henkel Central Eastern Europe. Compania are în prezent peste 550 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci și mii de produse în cele trei domenii de activitate.

Foto&info: Henkel România
CFR Calatori investeste 10 milioane de euro pentru reparatia capitala a locomotivelor LDH
CFR Calatori a atribuit contractul pentru reparatii la automotoarele Malaxa
CFR Calatori atribuie un contract pentru reparatia vagoanelor din seriile 10-56, 19-56, 19-54 si 19-55
CFR Calatori lanseaza licitatia pentru reparatia osiilor automotoarelor Siemens Desiro
CFR Marfa castiga un contract în valoare de 29 de milioane de euro pentru transportul carbunelui la CET Govora

794 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *