Mobilitate

Heliox va livra infrastructura de încărcare a autobuzelor eCitaro ale ESWE Wiesbaden

Heliox anunță că va realiza proiectul pentru ESWE Verkehr Wiesbaden ca subcontractant al “Daimler Buses”. Prima fază a parcului de autobuze electrice vor fi de 56 de autobuze eCitaro cu o opțiune pentru mai mult. Heliox va furniza infrastructura de încărcare și va fi responsabil pentru conectarea la rețeaua electrică și la rețeaua de medie tensiune.

Domeniul de aplicare al contractului Heliox se extinde mai departe decât livrarea încărcătoarelor Overnight, dar trebuie privit ca un proiect complet la cheie. Acesta include instalarea completă și service: stații de încărcare, conexiune de medie tensiune și un contract complet de întreținere și monitorizare. Infrastructura de încărcare Heliox va fi compatibilă cu sistemul de management al flotei utilizat, care facilitează monitorizarea autobuzelor și a infrastructurii de încărcare pentru a permite gestionarea inteligentă a rețelei.

Lucrările de construcție vor începe la sfârșitul anului 2019, primele încărcătoare vor fi operaționale în 2020. Infrastructura de încărcare va fi pe deplin operațională în 2021.Foto&info: Heliox/Daimler

101 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *