Grupul Salcef va construi o parte din noua linie de mare viteză Verona – Padova din Italia

Grupul Salcef va construi o parte din noua linie de mare viteză Verona – Padova din Italia

În calitate de companie principală într-un joint venture temporar, Salcef S.p.A. a semnat un nou contract cu o valoare totală de 194,8 milioane de euro (cota Salcef este de 147,8 milioane de euro).

Proiectul include lucrări civile, precum viaducte și pasaje subterane, precum și lucrări de cale ferată pentru suprastructura feroviară. Lucrările vor începe la începutul anului 2022 și vor dura patru ani.

Aceste activități fac parte din noul proiect de linie de mare viteză Verona-Padova, atribuit antreprenorului general IRICAV DUE Consortium de RFI, managerul rețelei feroviare din Italia.

Noua linie, cu o lungime totală de 76,5 km, va traversa 22 de municipalități, îmbunătățind infrastructura feroviară a Italiei și integrarea acesteia în rețeaua europeană. Legătura, care face parte din calea ferată de mare viteză Torino-Milano-Veneția, face parte și din coridorul mediteranean al rețelei transeuropene de transport, care merge din Spania până la granița cu Ucraina.

Grupul Salcef are o vastă experiență, având construiți peste 340 km din rețeaua feroviară de mare viteză a Italiei. În special, Salcef a lucrat la linia Bologna-Florența și în prezent este implicată în construirea noii linii Bari-Napoli.

Foto&info: Salcef Group383 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *