Suedia – Green Cargo își face o unitate logistică de exploatare forestieră

Suedia - Green Cargo își face o unitate logistică de exploatare forestieră

Green Cargo anunță că din luna ianuarie 2022 a fost creată o nouă unitate în cadrul Network Management, numită logistica logging. Noua unitate a fost creată pentru a satisface mai bine nevoile clienților de exploatare forestieră, precum și pentru a crește creșterea și a consolida profitabilitatea în cadrul segmentului.

„Segmentul de exploatare forestieră are un potențial mare și va juca un rol important în creșterea noastră profitabilă în viitor, dar are cerințe diferite față de alte segmente. Utilizând o abordare mai agilă, creăm o unitate de logistică dedicată pentru a obține o perspectivă mai bună asupra nevoilor clienților”, spune Shad Hallam, director de management al rețelei.

Madelene Askeblad s-a alăturat ca manager de logistică în exploatare pe 1 ianuarie 2022 și începe lucrările la construirea noii unități. Inițial, unitatea va fi formată din doi dezvoltatori de afaceri, care împreună cu Madelene, vor conduce munca strategică cu planul de afaceri, obiectivele, structura echipei și rolurile. Unitatea va adăuga succesiv mai multe competențe și resurse pe măsură ce metodele și procesele de lucru sunt stabilite, liderii logistici operaționali vor fi incluși și în echipă.

„Acum înființăm o echipă de experți dedicată segmentului de exploatare forestieră, care ne va crește potențialul de a dezvolta clienți existenți și noi, și unde angajamentul de a ne îndeplini promisiunea clienților va inspira unitatea. Obiectivul nostru este de a satisface cerințele clienților noștri, asigurând totodată profitabilitatea”, spune Madelene Askeblad.
Green Cargo este un partener logistic durabil și crucial pentru comerțul și industria Scandinaviei. Trenurile electrice reprezintă peste 95% din tonele kilometrice transportate de operator, ceea ce înseamnă că impactul asupra climei este aproape de zero. La fiecare 24 de ore, pleacă aproximativ 400 de trenuri de marfă, înlocuind aproximativ 8.500 de camioane pe rețeaua de drumuri. Green Cargo atinge aproape 300 de locații în Suedia, Norvegia și Danemarca prin intermediul rețelei feroviare, iar împreună cu partenerii realizează transporturi în toată Europa. Green Cargo este deținută de statul suedez. Sunt transportate 21 de milioane de tone de marfă, cu 1.800 de angajați și se realizează vânzări anuale de aproximativ 4 miliarde SEK (2020).

Foto&info: Green Cargo195 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *