Green Cargo Suedia continuă transportul biocombustibililor pentru Söderenergi până în anul 2022

Softronic Craiova testează primele două locomotive Transmontana ce vor deschide seria de livrări către Green Cargo Suedia

Green Cargo a avut un acord cu Söderenergi încă din 2009, acord ce a fost prelungit pentru ca Green Cargo să se ocupe de transportul de biocombustibili de la furnizori Suedia, la terminalul din Nykvarn pentru încă trei ani.

Söderenergi a ales astfel să prelungească acest acord, existând deja o opțiune de prelungire până în 2022, actualul contract fiind valabil până în vara anului 2019. Acum, acordul extins va intra în vigoare începând cu august 2019 și se derula până în 2022 și include volume aproximativ 100.000 de tone de biocombustibili anual.

„Transportul feroviar combinat cu capacitatea de stocare bună a combustibililor de la terminalul de la Nykvarn va continua să reprezinte o piatră de temelie a logisticii combustibilului Söderenergi. Am ales să extindă cooperarea cu Green Cargo, care a furnizat transportul stabil și dezvoltarea continuă a sistemului feroviar”, spune Olle Anchor Ling, manager de logistică la Söderenergi.

De la înființarea sa, Green Cargo a efectuat transporturi pe distanțe lungi, cu punctualitate și fiabilitate foarte bună pentru Söderenergi.

„Împreună cu Söderenergi, am continuat să lucrăm la ajustări pas-cu-pas și am dezvoltat domeniul de aplicare al sistemului. Ultima schimbare a fost o maximizare a capacității de încărcare a trenului prin containere mai mari, care îndeplinesc mai bine cerințele de capacitate. Suntem foarte fericiți și mândri că Söderenergi alege să extindă acordul cu un an înainte de expirarea contractului actual, și așteaptă cu nerăbdare o cooperare strânsă inclusiv după anul 2022”, spune Johan Lorensson, de la Green Cargo.Foto: Andrei Marian

1.402 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *