Green Cargo închiriază 5 locomotive Siemens Vectron AC pentru Coridorul Scandinav

Green Cargo închiriază 5 locomotive Siemens Vectron AC pentru Coridorul Scandinav

Alpha Trains, un operator logistic de locomotive și trenuri de pasageri din Europa, anunță sprijinul pentru piața scandinavă de marfă cu noile locomotive Siemens Vectron AC. Green Cargo, cel mai mare operator de transport de marfă din Suedia, a semnat un contract de închiriere pe termen lung pentru 5 locomotive Vectron pentru coridorul scandinav. Acestea sunt noi pe piață, iar Green Cargo este unul dintre primii chiriași. Locomotivele sunt omologate pentru funcționare în Germania, Austria, Danemarca, Suedia și Norvegia și pot funcționa cu o viteză de până la 200 km/h.

Cu aceste noi locomotive, Green Cargo își modernizează flota și continuă să își dezvolte traficul internațional de la Malmö, în sudul Suediei, prin Danemarca, până în Germania și înapoi, pentru a-și deservi mai bine clienții. Toate Vectrons sunt echipate cu ETCS, ceea ce va oferi Green Cargo multă flexibilitate pe măsură ce Suedia se îndreaptă treptat către ETCS în următorii ani. Locomotivele vor fi livrate până la finalul lui 2023.

Alpha Trains a contractat Siemens Mobility în Suedia pentru a efectua servicii complete pentru locomotivele Vectron. Serviciile pentru locomotive vor fi efectuate la Centrul de Servicii Feroviare recent deschis din Malmö și punctul de întoarcere din Maschen. Parteneriatul dintre Alpha Trains și Siemens Mobility/Suedia garantează un nivel de întreținere de înaltă calitate, cu accent pe eficiență pentru a maximiza utilizarea locomotivelor și a reduce costurile de operare.

Foto&info: Alpha Trains

779 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *