GE Transportation și Wabtec au fuzionat pentru a forma un lider global în tehnologii feroviare

GE Transportation livrează 30 de locomotive noi și modernizează flota existentă în Ucraina

Compania Wabtec anunță că a încheiat un acord definitiv cu GE Transportation, o unitate a Companiei Generale Electric. Combinația va face Wabtec un membru Fortune 500, lider global în domeniul echipamentelor feroviare, software și servicii, cu operațiuni în mai mult de 50 de țări. Conform acordului, care a fost aprobat de consiliile de administrație ale Wabtec și GE, GE va primi 2,9 miliarde de dolari în numerar la închidere, iar GE și acționarii săi vor primi o participație de 50,1% în compania combinată, acționarii Wabtec păstrând 49,9% a societății combinate. Se așteaptă ca tranzacția să fie gratuită pentru acționarii respectivi.

Ambele companii sunt de așteptat să beneficieze de schimbările ciclice pe care le întâmpină pe măsură ce condițiile industriei se îmbunătățesc. Se estimează că veniturile din sectorul transporturilor și EBIT vor crește la CAGR de două cifre de la 2017A la 2019E, deoarece ciclul revine de la nivelurile minime. Afacerea GE Transportation este poziționată pentru o revenire semnificativă, cu un EBITDA ajustat de la aproximativ 750 milioane dolari în 2018 la între 900 milioane și 1 miliarde dolari în 2019. Restanțele de aproximativ 18 miliarde de dolari includ aproximativ 1.800 de locomotive noi și aproximativ 1.000 de vehicule modernizate.
GE Transportation și Wabtec au fuzionat pentru a forma un lider global în tehnologii feroviare
GE Transportation a primit comenzi de 3,6 miliarde de dolari în ultimele două trimestre. Wabtec a raportat un Q1 puternic, prognozând, de asemenea, o creștere robustă pentru anul cu întârziere record. Această combinație va reuni doi lideri mondiali în domeniul echipamentelor feroviare, a serviciilor și a software-ului, combinând GE Transportation, lider mondial în industria digitală și furnizor cu industria feroviară, minieră, marină, electrică staționară și foraj, cu gama largă de mărfuri, soluții electronice. Acționarii Wabtec și GE vor avea dreptul de proprietate într-o companie combinată cu marje mari extinse, un profil de creștere foarte atractiv bazat pe un mix de afaceri îmbunătățit, o acoperire globală extinsă și o inovare mai rapidă în zonele cheie de creștere.Foto: GE Transportation

1.283 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *