GE Transportation a livrat primele din cele 1000 de locomotive pentru Indian Railways

GE Transportation a livrat primele din cele 1000 de locomotive pentru Indian Railways

GE Transportation a anunțat livrarea primelor două locomotive din seria Evolution diesel cu o putere de 4.500 de cai putere, către Căile Ferate Indiene, în prezența lui Shri Ashwani Lohani, președintele Consiliului Indian al Căilor Ferate și a demnitarilor de la căile ferate din India, la un eveniment din Lucknow.

Locomotivele au fost realizate în baza acordului de 2,5 miliarde de dolari semnat în 2015, ca parte a programului „Make in India” al Guvernului Indiei în parteneriat public-privat, pentru a dezvolta și furniza 1.000 de locomotive Evolution Series diesel-electrice eficiente.

GE a dezvăluit, de asemenea, stația de întreținere Roza din cartierul Shahjahanpur din Uttar Pradesh. Baza de întreținere care a fost construită pe 20 de acri cu o investiție de 35 milioane USD va fi echipată pentru monitorizarea digitală a locomotivelor diesel din seria GE Evolution Series (4500 și 6000 de cai putere) și va avea un institut modern de pregătire pentru mecanicii căilor ferate din India.Ashwani Lohani, președintele Consiliului Indian al Căilor Ferate, a declarat: „Astăzi marcăm o schimbare de paradigmă în familia locomotivelor diesel. Aș dori să felicit GE pentru această locomotivă de generație eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Este într-adevăr o realizare istorică pentru GE, Căile Ferate Indiene și Căile Ferate din Nord „.
„Parteneriatul nostru solid cu Căile Ferate din India este aliniat modernizării feroviare a Guvernului Indiei și efortului” Make in India „. Livrarea la timp a primelor două locomotive și dezvăluirea bazei de întreținere Roza au fost posibile datorită angajamentului puternic al GE India și la nivel global, care lucrează îndeaproape cu Căile Ferate din India „, a declarat Nalin Jain, Președinte și CEO-Internațional, GE Transportation.

Locomotivele diesel-electrice de 4500 de cai folosesc tehnologia de ultimă oră pentru a asigura o eficiență sporită a combustibilului și o respectare a emisiilor la standardul internațional de emisii UIC1 și sunt monitorizate digital pentru analiza predictivă și pentru a stabili noi standarde de fiabilitate și disponibilitate. Locomotivele vor avea aproape 70% conținut localizat prin investiții în India de către furnizori globali și locali. Locomotivele au fost proiectate luând în considerare confortul de bază al mecanicilor în ceea ce privește cabina cu aer condiționat, plăcuțe pentru reducerea nivelului de zgomot, climatizare, toalete și ecrane digitale.

Întreprinderea de întreținere Roza va avea o echipă de tehnicieni certificați global și va utiliza practicile de întreținere bazate pe analize pentru a oferi o disponibilitate și o fiabilitate sporită a activelor pentru flota de locomotivă diesel. Această facilitate va stabili noi standarde în Căile Ferate Indiene pentru întreținerea și monitorizarea locomotivelor diesel care să permită dezvoltarea de competențe și oportunități de angajare.

Foto&info: GE Transportation

1.280 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *