GEFCO a cumpărat Chronotruck pentru a duce digitizarea la nivelul următor pentru expeditori și transportatori

GEFCO Romania

Grupul GEFCO a anunțat achiziția companiei Chronotruck, o companie care leagă expeditorii și transportatorii printr-o platformă digitală inovatoare. Această achiziție sprijină strategia GEFCO de utilizare a noilor tehnologii pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a oferi servicii complet digitalizate pentru a răspunde nevoilor ecosistemelor logistice actuale și viitoare.

Lansat în 2016, ambiția lui Chronotruck este de a oferi cea mai bună platformă pentru întreprinderi de a comanda expediții, reducând în același timp călătoriile goale pentru transportatori. Pentru companii, Chronotruck oferă acces la transportatorii din apropiere și un portofoliu inovator de servicii digitalizate, incluzând un sistem de cotație instantanee, georelaj, dovada livrării și facturarea electronică. Pentru operatorii de transport, platforma digitală oferă o oportunitate de a optimiza fluxurile prin luarea de sarcini din apropiere pentru a se asigura că transporturile pot circula la capacitate maximă. Până în prezent, Chronotruck a deservit peste 9.000 de clienți.

GEFCO aduce cunoștințe solide în logistica de mare volum și integrată, în timp ce Chronotruck oferă agilitate, cunoștințe tehnice și accesibilitate pentru a stimula inovarea pe parcursul călătoriei clientului. Chronotruck va rămâne o entitate și un brand independent în cadrul GEFCO.Foto: mobilitate.eu

812 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *