GE Transportation a finalizat prima din cele 200 de locomotive pentru Canadian National Railway

GE Transportation a finalizat prima din cele 200 de locomotive pentru Canadian National Railway

La sfârșitul anului 2017, CN (Canadian National Railway) și GE Transport au semnat un contract de achiziție multi-anuală pentru 200 de locomotive noi, acestea fiind dintre locomotivele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic. Acordul multianual, între CN și GE, permite CN să asigure viitoarele livrări de locomotive, stabilirea prețurilor, certificarea emisiilor de EPA și flexibilitatea de a achiziționa locomotive suplimentare. Tehnologia, fiabilitatea, eficiența consumului de combustibil și instruirea personalului au jucat un rol semnificativ în consolidarea afacerii.

„Aceste noi locomotive sunt dovada angajamentului și investițiilor CN de a-și extinde capacitatea pentru toți clienții săi”, a declarat Jim Hilderhoff, directorul comercial al GE Transportation. „Locomotivele din seria Evolution vor asigura capabilitățile digitale, eficiența, fiabilitatea și efortul de tracțiune pe care CN trebuie să-l îndeplinească cu succes cerințelor în creștere ale pieței și pentru a susține creșterea viitoare”.

Sărbătorim finalizarea primei dintre cele 200 de locomotive noi de la fabrica GE Manufacturing Solutions din Fort Worth, TX. Aceste locomotive vor ajuta CN pentru nevoile lor robuste de transport de marfă pentru a transporta anual peste 250 miliarde de tone de mărfuri pe parcursul a aproximativ 19.600 de kilometri. Ca singura cale ferată transcontinentală din America de Nord, legăturile lor feroviare ating trei coaste care oferă servicii de la porturi până la destinații finale.

JJ Ruest, președinte interimar și CEO al CN, a declarat: „Livrarea acestei prime locomotive este o dovadă a angajamentului nostru de a investi pe termen lung. Mai multe locomotive, combinate cu mai mulți conducători, ne ajută să servim clienții noștri mai bine, mai repede și cu mai puține emisii decât alte moduri de transport pe distanțe lungi „.

În afară de locomotivele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, CN a abordat în mod clar importanța și impactul siguranței, fiabilității și economiilor de combustibil asupra operațiunilor lor comerciale. În plus, noul acord include un pachet robust de instruire pentru a asigura practici de întreținere sigure și corecte, precum și garanții pentru fiabilitatea, consumul de combustibil și intervalele de service legate de modificările de teren prescrise de GE, toate acestea fiind importante pentru a permite o performanță maximă a locomotivelor.Foto&info: GE Transportation

1.149 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *