GB Railfreight a implementat un inovativ simulator feroviar construit din piese reciclate ale unei locomotive deraiate

GB Railfreight a implementat un inovativ simulator feroviar construit din piese reciclate ale unei locomotive deraiate

CORYS a instalat cele două simulatoare ale GB Railfreight (GBRf) la noua școală de formare a mecanicilor GBRf din Peterborough.

Simulatoarele compun primul și singurul sistem dedicat transportului de marfă de la Marea Britanie, care includ compatibilitate European Rail Traffic Management System (ERTMS), cu 2 simulatoare realiste. Acestea vor fi folosite de mecanicii noi și existenți pentru pregătirea de bază și pregătirea avansată, ca parte a examenului privind regulile de conducere, formarea mentorilor și instructorilor și reconstrucția post incidente. Acestea vor acoperi inițial călătoria de la Kings Cross la Peterborough și sunt proiectate cu un instrument de construire a rutelor care va permite adăugarea tuturor celorlalte rute GBRf în viitor.

Noile simulatoare au fost construite cu resturile reciclate ale locomotivei nr. 66734, care a fost implicată într-o deraiere de teren în Loch Treig în 2012. Instructorii feroviari GBRf vor beneficia, de asemenea, de stația de instrucțiuni touch TACTIS. Simplu și intuitiv, TACTIS oferă o gestionare ușoară a instruirii mecanicului.Foto&info: CORYS

888 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *