GATX livrează noi vagoane de transport materiale pentru HVLE

GATX livrează noi vagoane de transport materiale pentru HVLE

Havelländische Eisenbahn AG (HVLE) este un partener de lungă durată al GATX, rezultat al serviciilor pentru clienți de calitate și a vagoanelor de marfă disponibile extrem de optimizate. Odată cu livrarea de vagoane Eamnos recent construite, parteneriatul GATX & HVLE continuă să se consolideze. HVLE va utiliza aceste vagoane Eamnos pentru a transporta materiale de construcție pentru nevoile sale în creștere de clienți germani și pentru nevoile de transport european. În plus față de aceste vagoane Eamnos de ultimă generație, HVLE are și vagoane optimizate GATX pentru a transporta mărfuri în vrac. Parteneriatul subliniază faptul că GATX este un partener angajat să ofere clienților săi siguranță, produse de înaltă calitate, și servicii rapide, fiabile și adaptate.

Sebastian Koch, șeful de vânzări al HVLE, a declarat: „Cooperarea cu GATX a fost extrem de pozitivă și constructivă de la început. Noi, în calitate de HVLE, și clienții noștri suntem convinși de profesionalismul GATX Rail Europe”.

CEO-ul GATX Rail Europe, Johann Feindert, a declarat: „Atât HVLE cât și GATX Rail Europe au o lungă tradiție de a furniza servicii de calitate sectorului feroviar de mărfuri și ambele companii sunt concentrate pe inovare pentru viitor. Sunt deosebit de mulțumit că am reușit să colaborăm încă o dată pentru a crește cooperarea noastră. Cred că atenția GATX de a facilita închirierea de vagoane pentru clienții noștri precum HVLE este unul dintre motivele esențiale ale acestei relații înfloritoare „.Foto&info: GATX

271 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *