GATX anunță primul client al noului tip de vagon TAMNS

GATX anunță primul client al noului tip de vagon TAMNS

Companiile care oferă servicii inovatoare, precum BEFESA – specialist în reciclarea deșeurilor industriale produse de industria oțelului și a aluminiului – se bazează, de asemenea, pe soluții sigure și inovatoare atunci când vine vorba de transport. Deci, nu e de mirare că compania a ales acum să folosească noile mașini TAMNS de la GATX. În locul acoperișurilor rulante utilizate anterior, aceste vagoane au un acoperiș din oțel cu pivotare inteligent construit, care poate fi pliat în lateral, până la întreaga lățime și lungime a vagoanelor de marfă. Se evită deteriorarea în timpul încărcării și descărcării, cum ar fi ghidajul lanțului, sau cauzată de zăpada care se acumulează pe capac, iar încărcătura sensibilă la umiditate din vagon rămâne uscată.

Celelalte avantaje ale noilor vagoane TAMNS, dezvoltate de GATX împreună cu Adler Rail și Tatravagonka, sunt: noile vagoane au o creștere de aprox. 13% și o sarcină utilă mai mare în comparație cu alte vagoane aflate în prezent pe piață. Echipele de încărcare vor fi, de asemenea, ușurate cu procedura simplificată: acoperișul poate fi ușor deschis și închis printr-un buton. Etanșeitatea absolută a noului acoperiș rotativ a fost confirmată în numeroase teste, ceea ce înseamnă că, în viitor, produsele cu sensibilitate la umiditate sunt garantate să ajungă la destinație uscate.

Una dintre principalele principii de succes ale GATX este livrarea personală a vagoanelor către clienți noi: acest lucru permite asigurarea calității de către experții locali. Și deoarece produsele inovatoare necesită întotdeauna unele explicații, experții pot folosi și această ocazie pentru a instrui echipele care vor opera noile vagoane. De asemenea, este clar că BEFESA va continua să beneficieze de avantajele oferite de noile vagoane TAMNS în viitor, deoarece vagoanele suplimentare au fost livrate chiar la sfârșitul lunii martie.Foto&info: GATX

1.012 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *