Franța va utiliza o nouă generație de troleibuze Crealis echipate de Skoda Electric

Franța va utiliza o nouă generație de troleibuze Crealis echipate de Skoda Electric

Compania Škoda Electric a câștigat un contract pentru piața exigentă din Europa de Vest. Două troleibuze alimentate cu baterii vor fi livrate în orașul francez Limoges, iar o opțiune pentru alte patru vehicule este de asemenea inclusă în contract. Acest succes al afacerii poate fi atribuit colaborării companiei cu sediul în Pilsen cu grupul internațional mare CNHI – Iveco, care a produs un tip nou de troleibuz, modelul Crealis. Vehiculele noi vor începe să funcționeze în Franța în prima jumătate a anului viitor.

„Câștigarea proiectului în Limoges arată că putem avea succes chiar și pe piețe atât de exigente precum Franța”, spune managerul de vânzări al Škoda Electric, Pavel Kuch. El a menționat, de asemenea, că noul vehicul este unul dintre așa-numitele troleibuze IMC (in Motion Charging) pe care Škoda le-a dezvoltat cu succes.

Acesta nu este primul succes al Škoda pe piața occidentală. „Am participat deja la livrarea de vehicule în Italia, Spania, Suedia și Portugalia”, a menționat managerul de vânzări al Škoda Electric. Viitorul loc de exploatare al noilor vehicule din Europa de Vest – Limoges în Franța – se află în mijlocul Franței, la aproximativ 400 de kilometri sud de Paris. Orașul are aproximativ 135 de mii de locuitori și este unul dintre cele trei orașe franceze cu troleibuz; celelalte două orașe sunt Lyon și St. Etienne.Foto&info: Skoda Transportation

1.839 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *