Franța – RATP continuă contractul cu Hitachi Rail pentru întreținerea rețelelor de metrou și tramvai din Paris

Franța - RATP continuă contractul cu Hitachi Rail pentru întreținerea rețelelor de metrou și tramvai din Paris

Hitachi Rail și RATP, operatorul metroului din Paris, au semnat un nou contract în valoare de 33 de milioane de euro pentru servicii de întreținere pe o perioadă de patru ani, reînnoind o relație care asigură disponibilitatea 24/7 a serviciilor metroului pentru milioane de pasageri.

Contractul acoperă întreținerea preventivă și corectivă a dispozitivelor și instalațiilor de semnalizare pe nouă linii de metrou din Paris și șapte linii de tramvai operate de RATP. Domeniul de activitate al Hitachi include, de asemenea, asistență pentru RATP pentru lucrările pe cale.

Echipele de întreținere Hitachi Rail vor funcționa 24/7 pentru a asigura fiabilitatea călătoriilor zilnice a milioane de navetiști și vizitatori în inima orașului Paris. Acest contract continuă un parteneriat istoric între metroul din Paris și filiala franceză a Hitachi Rail de la lansarea primului metrou, acum mai bine de un secol.

Gilles Pascault, președintele Hitachi Rail în Franța, a declarat: „Acest contract este dovada încrederii RATP în serviciile și tehnologiile implementate de Hitachi Rail pentru a contribui la proiectele de mobilitate urbană durabilă în Ile-de-France. În ciuda provocărilor prezentate de COVID-19, echipele Hitachi Rail rămân determinate și angajate să colaboreze cu clientul lor pentru a oferi servicii de întreținere care îndeplinesc cele mai înalte standarde, pentru a asigura continuitatea, fiabilitatea și siguranța transportului pentru lucrătorii esențiali în fiecare zi.”

Un jucător cheie în industria feroviară globală, Hitachi Rail oferă clienților săi o gamă cuprinzătoare de soluții și tehnologii avansate pentru semnalizare și integrare a sistemelor feroviare, material rulant, precum și servicii, operare și întreținere a sistemelor feroviare convenționale și complet autonome, pentru sprijinirea tranziției către o mobilitate și societăți mai durabile și mai decarbonizate.

Foto&info: RATP/Hitachi Rail225 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *