Ferrovie del Sud Est Italia a primit primul tren electric ce va fi introdus în circulație în toamnaă
Transport

Ferrovie del Sud Est Italia a primit primul tren electric ce va fi introdus în circulație în toamnă

Primul tren electric al Ferrovie del Sud Est a ajuns pe liniile complet modernizate ale liniei Bari – Putignano (Via Casamassima). De la mijlocul lunii septembrie, odată cu schimbarea mersului, va fi introdus în circulație. Prezentat astăzi dimineață la Bari de către consilierul regional pentru transporturi, Giovanni Giannini, primarul orașului Bari, Antonio Decaro și directorul general al Ferrovie del Sud Est, Luigi Lenci, face parte din parcul de 18 trenuri de ultimă generație care vor înlocui treptat trenurile diesel în circulație, aducând avantaje în ceea ce privește eficiența, calitatea mediului și confortul de călătorie.

Cu 59 de metri lungime și compus din 3 module, noul tren ETR poate rula la o viteză maximă de 120 km pe oră. Conceput conform standardelor moderne de siguranță, confort și accesibilitate, are 175 de locuri, dintre care două locuri pentru pasageri cu mobilitate redusă, 4 suporturi pentru biciclete, 1 toaletă și rafturi mari pentru bagaje. Printre serviciile de la bord: afișaje interne luminoase cu LED-uri, platforme mobile pentru persoanele cu mobilitate redusă, sistem de supraveghere video, aer condiționat și sistem de sunet.
Ferrovie del Sud Est Italia a primit primul tren electric ce va fi introdus în circulație în toamnaă
De la jumătatea lunii iunie, Ferrovie del Sud Est va începe primele teste de pregătire pentru serviciul comercial. Acest rezultat este posibil datorită modernizare radicale a 48 km de și implementarea electrificării. Șantierele de construcții au durat un an. În funcțiune 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, au angajat 75 de tehnicieni de la personalul FSE și contractor și 25 de vehicule de lucru.

În anul următor, ruta Bari-Putignano (Via Casamassima) va fi de asemenea echipată cu sistemul de control al trenurilor (SCMT) și 17 treceri de nivel vor fi complet automatizate. Actualizarea tehnologică va face posibilă depășirea limitei de viteză de 50 km / h, reducând timpul de călătorie cu 40%. Investiția totală pentru reînnoirea flotei este de 70 de milioane de euro.

Foto: Ferrovie del Sud Est Italia

173 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *