European Loc Pool a depășit pragul de 100 de locomotive Stadler EuroDual și Euro9000

European Loc Pool a depășit pragul de 100 de locomotive Stadler EuroDual și Euro9000

Cu puțin timp înainte de Crăciun, ELP a comandat alte 10 locomotive Stadler EuroDual pentru a fi folosite în Germania și Austria. Cu această comandă, ELP își depășește ținta de 100 de locomotive, țintă propusă inițial până la sfârșitul anului 2023.

„Putem spune că suntem cu mult înaintea planului nostru într-un timp relativ scurt”, spune Willem Goosen, CEO și co-fondator al ELP. „Am comandat acum 104 de locomotive hibride moderne, inovatoare, cu 6 osii (74 de locomotive EuroDual și 30 de locomotive Euro9000)! Dintre acestea, 85 de locomotive au fost deja închiriate în leasing pe termen lung cu servicii complete cu peste 30 de clienți în 6 țări diferite. De săptămâna trecută, 48 de locomotive EuroDual sunt deja în serviciu în 4 țări diferite, cu mare succes!”

În paralel cu acest succes, ELP a reușit să construiască o echipă bună, echilibrată. Echipa va continua să crească în 2023 și în anii următori. ELP a avut mare succes în finalizarea fazei de pornire și a primului impuls de creștere. În 2023, va începe a doua rată de creștere, care se preconizează că va avea cel puțin 200 de locomotive comandate până în 2028.

„În 2023, omologarea EuroDual va fi extinsă și în țările balcanice. Aprobarea în Germania, Austria, Elveția, Italia, Țările de Jos și Belgia a Euro9000 este așteptată conform planificării. Ne așteptăm să avem un număr semnificativ de Euro 9000 în serviciu cu diverși clienți în toate cele 6 țări. Doar prin clienții noștri, sprijinul solid al acționarilor noștri și o relație de lucru deosebit de bună cu furnizorii noștri, furnizorii de servicii și sindicatul bancar UBS am putut pentru a obține acest succes într-un timp atât de scurt”, spune Willem Goosen.

Foto&info: European Loc Pool

718 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *