ESG Rail și DB Systemtechnik oferă tehnologii pentru monitorizarea catenarei pentru Network Rail

ESG Rail și DB Systemtechnik oferă tehnologii pentru monitorizarea catenarei pentru Network Rail

ESG Rail are plăcerea de a anunța că a primit un nou contract de la Network Rail pentru monitorizarea liniilor electrice și a catenarei. DB Systemtechnik (DBST) va furniza echipamentul de monitorizare a catenarei, care este dovedit și utilizat de Deutsche Bahn și de alți operatori din întreaga lume timp de 20 de ani. Echipamentul este similar celui deja utilizat de DB Systemtechnik și ESG Rail pentru testarea și punerea în funcțiune a unor noi flote de trenuri pe infrastructura din Marea Britanie.

Sistemul are capacitatea de a măsura un număr de atribute ale interfeței, mai ales forța de contact, precum și înălțimea firului de contact și alinierea longitudinală. Există, de asemenea, o serie de alte canale de date care vor fi colectate în timpul funcționării. Inițial, accentul se va pune pe implementarea a două sisteme de monitorizare pe rețelele electrice de testare, monitorizare și înregistrare (Mentor) Network Network.

Echipa de servicii de informații privind activele din cadrul rețelei este responsabilă pentru monitorizarea stării infrastructurii feroviare a Regatului Unit și a depășirii condițiilor de raportare către echipele de gestionare a activelor de rute și de întreținere. Acest lucru asigură respectarea standardelor și sprijină planificarea întreținerii pentru o funcționare sigură a rețelei. Network Rail are o serie de vehicule dedicate implementate în rețea pe o bază periodică, cu Mentor dedicat monitorizării liniilor aeriene. După instalarea Mentor, ESG Rail va instala un sistem unic pe o unitate Pendolino de clasă 390 pentru a acoperi o anumită zonă a rețelei. Acest sistem va furniza date zilnic, prin operarea normală a serviciului de transport de călători. Colectarea și evaluarea periodică a datelor privind situația reșelelor vor sprijini ambiția Network Rail de a se îndrepta către o abordare de previziune și prevenire în cadrul sistemului de mentenanță.

Sistemul de monitorizare va măsura forța dintre firele de contact și benzile de carbon ale pantografului, prin intermediul senzorilor de înaltă fidelitate montați direct pe capul pantografului. Toți senzorii vor face obiectul unui proces de calibrare aprofundat la laboratorul DBST din München, Germania, înainte de a fi distribuiți în Marea Britanie. Programul va vedea sistemele Mentor operaționale spre sfârșitul anului 2019, cu implementarea Clasa 390 programată pentru câteva luni mai târziu. Toate cele trei sisteme vor fi în mod fundamental aceleași, cu toate acestea echipamentul suplimentar va fi montat pe unitatea de clasă 390, pentru a permite capabilitățile de înclinare ale acestei flote.Info: DB Systemtechnik

1.249 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *