ERMEWA SA este implicata in mod activ in imbunatatirea sigurantei in traficul feroviar cu noile vagoane LPG Safety++

ERMEWA SA este implicata in mod activ in imbunatatirea sigurantei in traficul feroviar cu noile vagoane LPG Safety++

Ermewa SA, lider european în închirierea vagoanelor de marfă, s-a alăturat producatorului polonez Chemet şi au dezvoltat un vagon inovator pentru transportul de LPG, cu o capacitate de încărcare de 117m3.

Vagonul întruneşte cele mai înalte standarde de siguranţă, oferind o eficienţă excepţională şi o performanţă în operaţiunile zilnice şi este compatibil cu evoluţiile viitoare în domeniul industriei feroviare.

”Ultimul nostru model, LPG Safety++, este o investiţie în viitor. Combină tehnologia de ultimă oră cu o maximă siguranţă”, spune Peter Reinshagen, CEO-ul companiei Ermewa SA. Vagonul LPG Safety ++ incorporează caracteristici impresionante şi un echipament care va determina standardele în anii care vin. În acest moment un total de 240 de vagoane sunt produse în Polonia.

Cyrille Guyon, Regional General Manager pentru Europa de Est în Ermewa, a adaugat : ”Modificările cheie în ceea ce priveşte siguranţa sunt întărirea fundului de cisternă/ partea inferioară a virolei. Am optat pentru scuturi, în loc de dispozitive anti-căţărare, deoarece acestea sunt mai eficiente în caz de accidente. Măsurile de siguranţă au condus la creşterea greutaţii, care a trebuit să fie compensată în altă parte. Prin urmare, există un sistem de frânare compact şi vagonul nu are traversă de mijloc. ”

De o lunga perioadă de timp, Ermewa este un promotor al siguranţei în traficul Feroviar implementând deasemenea soluţii digitale şi sisteme telematice. În prezent, sistemul GPS al partenerului nostru Amsted Digital Solutions, este integrat în flota închiriată unuia dintre clienţii din România. Cu posibilitatea unui sistem telematic, clientul va fi capabil să crească eficace perfomanţa şi controlul flotei prin optimizarea necesarului efectiv.

Printre alte proiecte, Ermewa sprijină activ implementarea sistemului DAC (digital automatic couplings-cuplaje automate digitale) în calea ferată europeană care va deschide drumul către un sistem de transport feroviar de marfă complet automatizat si digitalizat.

www.ermewa.com
Contact local: Levente Fodor, levente.fodor@ermewa.com

ERMEWA SA este implicata in mod activ in imbunatatirea sigurantei in traficul feroviar cu noile vagoane LPG Safety++

1.746 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *