E-P Rail îl omagiază pe Nicolae Iorga cu prima locomotivă Softronic Transmontana din seria achiziționată

E-P Rail îl omagiază pe Nicolae Iorga cu prima locomotivă Softronic Transmontana din seria achiziționată

E-P Rail exploatează în prezent prima sa locomotivă Softronic Transmontana, dintr-un lot de 5 locomotive comandat de la Softronic Craiova, care urmează să se completeze cu a doua unitate a companiei. Astfel, introdusă în circulație, locomotiva seria 480-035-1 este vopsită cu o temă specială, care îl omagiază pe academicianul Nicolae Iorga. Urmează să fie introdusă în circulație și locomotiva 480-036-9, care îl omagiază pe compozitorul George Enescu, locomotiva realizând ultimele teste între Craiova și Filiași zilele acestea. Mai departe urmărim câteva imagini cu locomotiva 480-035-1, în București Băneasa, mergând către Constanța.

Nicolae Iorga (născut Nicu N. Iorga, n. 5 iunie 1871, Botoșani – d. 27 noiembrie 1940, Strejnic, județul Prahova) a fost un istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memorialist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar și academician român. Este cunoscut în lume ca medievist, bizantinist, romanist, slavist, istoric al artelor și filozof al istoriei.

S.C. E-P Rail S.R.L. este o companie din România cu capital social integral privat care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Compania a fost înființată în anul 2013 și deține subfiliale în Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria și Germania.

E-P Rail asigură disponibilitate, profesionalism și încredere în relația cu partenerii săi, atât pentru transporturile interne, cât și cele externe pe infrastructura publică și privată din România. Calitatea serviciilor și flexibilitatea companiei ne conferă avantajul de a lua fața altor competitori pe piețele pe care activăm, în timp ce loialitatea față de client ne ghidează activitatea curentă.Foto: Andrei Marian

2.335 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *