E-P Rail este primul operator feroviar din România care cumpără locomotive Siemens Smartron

E-P Rail este primul operator feroviar din România care cumpără locomotive Siemens Smartron

Siemens Mobility va livra locomotive Smartron în Bulgaria și România. Locomotiva este disponibilă exclusiv într-o versiune standard preconfigurată, care asigură o funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor și fiabilitate ridicată pentru clienți. E-P Rail a comandat deja patru locomotive Smartron pentru România, iar PIMK în Bulgaria, în total, trei. Autorizația de introducere pe piață pentru primul Smartron din Bulgaria a fost deja primită.

„Am vândut mai mult de 25 de locomotive Smartron de la lansarea produsului în primăvara anului 2018. Smartron este o locomotivă puternică și extrem de fiabilă, concepută pentru o funcție de transport specifică, ceea ce face posibil un proces de achiziție simplificat și rentabil. Acum, operatorii din Bulgaria și România pot profita, de asemenea, din acest concept „, a declarat Sabrina Soussan, CEO Siemens Mobility.

Smartron este disponibil în Germania din martie 2018 și se bazează pe componente dovedite ale locomotivei Vectron, care și-a demonstrat deja fiabilitatea în peste 220 de milioane de kilometri de service. Smartron are un ecartament de 1.435 de metri și cântărește în jur de 83 de tone. Smartron pentru Bulgaria și România funcționează pe sistemul de alimentare cu curent alternativ de 25 kV și este echipat cu sistemul de control al trenului PZB. Locomotiva este livrată în culoarea standard „Capri Blue”.Foto&info: Siemens Mobility

4.286 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *