ENSCO Rail introduce sistemul Ultrasonic Rail Flaw System pentru detecția problemelor din șine

ENSCO Rail introduce sistemul Ultrasonic Rail Flaw System pentru detecția problemelor din șine

ENSCO Rail anunță cel mai recent produs din suita sa de produse de planificare pentru inspecție și întreținere a căilor ferate: Sistemul Ultrasonic Rail Flaw System (URFS). Tehnologia de detectare a defectelor feroviare este cea mai fiabilă metodă din industria feroviară pentru prevenirea spargerii sau a crăpării șinelor, principala cauză a deraierelor cauzate de șine, care poate duce la daune catastrofale.

ENSCO Rail introduce sistemul Ultrasonic Rail Flaw System pentru detecția problemelor din șine

ENSCO URFS este pregătit să revoluționeze industria feroviară cu prevenirea eficientă a șinelor rupte și a sudurilor crăpate prin utilizarea tehnologiilor și seturilor de abilități complementare. URFS va ajuta căile ferate să îndeplinească cerințele de reglementare, să prevină deraierile și să mențină șinele să funcționeze în siguranță și eficient. ENSCO URFS se concentrează pe aducerea de valoare industriei prin reducerea opririlor false, creșterea productivității prin automatizare, creșterea preciziei detecțiilor reale și măsurarea condițiilor corespunzătoare pentru a ajuta la predicția și prevenirea defectelor feroviare.

URFS se integrează perfect cu alte tehnologii de inspecție automată a căii ENSCO, cum ar fi Geometria șinei cu viteză zero și Măsurarea profilului șinei, precum și tehnologia de viziune automată. Acest lucru oferă multiple beneficii, permițând clienților să asigure localizarea defectelor foarte precisă, corelarea și analiza încrucișată a datelor și standardizarea controalelor operatorului pentru a minimiza cerințele de instruire. În plus, combinarea URFS cu tehnologiile complementare de inspecție cu viziune artificială ENSCO Rail, inclusiv sistemul patentat de imagistică a suprafeței șinei și sistemul de imagistică a barelor de îmbinare, le permite clienților să îmbunătățească semnificativ evaluarea integrității șinei generale.

ENSCO Rail este recunoscut la nivel global ca un furnizor de top de tehnologie de inspecție a infrastructurii feroviare. Produsele și serviciile sunt furnizate guvernelor și căilor ferate din peste 12 țări de pe cinci continente. Activitatea pe care o face ENSCO ajută la prevenirea deraierelor de trenuri care pot avea un impact grav asupra vieții umane, a mediului și a economiei. ENSCO Rail face parte din Surface Transportation Group (STG) din cadrul ENSCO, Inc.

Foto&info: ENSCO Rail332 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *