Elveția primește primul lot de vagoane de lucru moderne pentru mentenanța căilor ferate

Elveția primește primul lot de vagoane de lucru moderne pentru mentenanța căilor ferate

Harsco Rail anunță că a livrat primele 12 vagoane de lucru pentru operatorul elvețian SBB CFF FFS, parte a unui contract mai amplu pentru livrarea a 59 de vagoane de lucru pentru trenurile de lucru și intervenție utilizate de operatorul elvețian pentru repararea și mentenanța căilor ferate. Vagoanele vor fi parte a unor trenuri de lucru care vor lucra inclusiv în cel mai mare tunel feroviar din lume, tunelul Gotthard Base. Conform companiei, vagoanele au cele mai noi dotări atât pentru personalul feroviar cât și din punct de vedere tehnic pentru eficiența și rapiditatea lucrărilor la calea de rulare.
Harsco Rail, o divizie a Harsco Corporation, este un furnizor global pentru întreținerea și construcția căilor ferate. Cu o gamă largă de echipamente de înaltă calitate, tehnologie de ultimă oră și asistență la nivel mondial, Harsco Rail se ocupă de nevoile clienților pentru aproape toate aspectele majore ale întreținerii și construcției căilor. Oferind inovație și performanță, Harsco Rail îndeplinește cerințele feroviareîn fiecare zi.

Prin cele patru linii de activitate – echipamente, piețe de schimb, servicii contractate și tehnologie – Harsco Rail este un partener valoros pe tot parcursul ciclului de viață al căii. De la construcție, la întreținere și până la modernizare, compania oferă aceleași soluții inovatoare și servicii de clasă mondială pe care s-au bazat clienții acesteia de aproape un secol.

Foto&info: Harsco Rail271 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *