Eisenbahngesellschaft Potsdam a comandat primele 3 locomotive Siemens Smartron

Smartron

Eisenbahngesellschaft Potsdam mbH (EGP) a comandat primele 3 locomotive Siemens Smartron. Siemens Smartron este adaptată pentru o funcție de transport specifică și combină avantajele unui produs standard cu tehnologia dovedită de platformă a Vectron. Siemens Smartron este preconfigurat pentru transportul de mărfuri în Germania și asigură clienților o operare eficientă din punct de vedere al costurilor, cu o fiabilitate ridicată în exploatare.

„Pe parcursul testelor, parametrii tehnici ai locomotivei s-au dovedit convingători, dar au marcat si puncte cu o operare intuitiva, un proces de comanda necomplicata si timpi de livrare usor de manevrat”, spune Mathias Tenisson, CEO al EGP.

„Am lansat premiul Smartron în martie. Faptul că tocmai am primit prima comandă de la EGP arată că avem un concept convingător: noul Smartron oferă clienților noștri o locomotivă puternică și sigură, configurată pentru operațiuni definite, ceea ce face posibilă pentru a stabili un proces de achiziție simplu. O versiune standard, un contract standard, un preț – aceasta este ideea din spatele Smartron „, spune Sabrina Soussan, CEO al diviziei Siemens Mobility.

EGP a decis o soluție de finanțare din partea diviziei de servicii financiare a Siemens (Siemens Financial Services). Smartron se bazează pe componentele dovedite ale Vectron. Noua locomotivă are o putere maximă de 5.600 kW și o viteză maximă de 140 km / h.Foto&info: Siemens

841 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *