EasyMile a devenit prima companie de vehicule autonome certificată ISO 9001 pentru sistemul său de management al calității
Tehnologie

EasyMile a devenit prima companie de vehicule autonome certificată ISO 9001 pentru sistemul său de management al calității

EasyMile anunță că sistemul său de management al calității a obținut certificarea ISO 9001: 2015 emisă de către Bureau Veritas. Această certificare este o recunoaștere a angajamentului EasyMile față de îmbunătățirea continuă și demonstrează maturitatea organizării și a proceselor sale.

EasyMile dezvoltă sisteme sofisticate de mobilitate autonomă și le pune în mediul rutier real. Pentru a ajunge la o recunoaștere externă, cum ar fi certificarea ISO 9001: 2015, se demonstrează capacitatea EasyMile de a face față acestui nivel ridicat de complexitate și de a oferi partenerilor și clienților un nivel consistent de calitate.

Domeniul de certificare include toate activitățile EasyMile; de la specificațiile autovehiculelor, dezvoltarea de software și sisteme, până la implementarea și susținerea lor în domeniu. Această certificare include, de asemenea, activitățile EasyMile cu producători terți care au ca scop obținerea autonomiei cu platforma datorită tehnologiei unice autonome EasyMile.
Certificarea ISO 9001: 2015 reprezintă un pas important spre un plan mult mai amplu și mai ambițios de validare și omologare în continuare a sistemelor autonome, care utilizează expertiza grupului Bureau Veritas pentru a continua progresele cu acest plan.


Foto&info: EasyMile

65 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *