E ‘Vară Culturală’ în parcurile Drumul Taberei și Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează în această perioadă evenimentul VARA CULTURALĂ, în Parcul Drumul Taberei și în Parcul Crângași.
În ambele locații există un program artistic și se desfășoară activități interesante destinate tuturor categoriilor de public: zone de lectură, relaxare pe iarbă și muzică ambientală, ateliere de creație pentru copii, ateliere de reciclare creativă, sesiuni de muzică live (în Parcul Drumul Taberei) și proiecții de film.

Mai mult decât atât, în ambele parcuri este amenajată câte o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier ușor, de exterior: fotolii-puf, balansoare, hamace, canapele din lemn și burete și o mini-bibliotecă.

VARA CULTURALĂ înseamnă petrecerea timpului în aer liber, citind o carte care să te inspire sau să urmărești un film bun și mai înseamnă să te bucuri de zilele însorite alături de familie și prieteni.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranță publică, conform competențelor (în zonele adiacente locului de desfășurare a evenimentului) față de persoanele care, prin comportament sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de ordine publică.

În fișierul atașat poate fi regăsit programul complet și detaliat al evenimentului VARA CULTURALĂ, atât pentru Parcul Drumul Taberei, cât și pentru Parcul Crângași.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente
Foto: Andrei Marian

798 Vizualizări