DB Schenker și United Airlines vor utiliza combustibili ecologici în aviație pentru reducerea CO2

DB Schenker și United Airlines vor eficientiza sistemele logistice pentru reducerea CO2

În contextul în care industria logistică a fost renumită pentru contribuția sa ridicată la poluare, DB Schenker anunță că a semnat un acord semnificativ cu United Airlines pentru a reduce CO2 în lanțurile de aprovizionare. Acest fapt reprezintă un pas mai aproape de atingerea obiectivului de neutralitate a emisiilor de carbon până în 2040.

Acordul cu United Airlines marchează o etapă semnificativă pentru a deveni un pionier al soluțiilor de logistică durabilă. Gigantul logistic face acum parte din Alianța Eco-Skies a United Airlines. Aceasta reunește corporații globale de top pentru a accelera soluțiile care pot ajuta la decarbonizarea aviației.

„Rămânem angajați să reducem amprenta de carbon în lanțurile de aprovizionare ori de câte ori este posibil. Cheia acestui lucru este furnizarea clienților noștri a unor soluții inovatoare și durabile, cum ar fi SAF. Cu clienții recunoscând valoarea ofertei noastre SAF, această afacere importantă marchează un pas semnificativ în direcția cea bună. Suntem mândri de acest parteneriat și vom continua să căutăm parteneri care să împărtășească viziunea noastră despre logistică curată,” Thorsten Meincke, Membru al Consiliului, Transport aerian și maritim.

Combustibilul durabil pentru aviație (SAF) este în prezent cea mai scalabilă opțiune disponibilă pentru decarbonizarea transportului aerian și, spre deosebire de compensare, reduce emisiile reale de CO2e din călătoriile aeriene. Folosind SAF, DB Schenker și United Airlines fac un salt uriaș către un viitor mai durabil și mai bun pentru industria logistică. Această înțelegere este doar un exemplu al modului în care companiile pot lucra împreună pentru a contribui la crearea unui viitor mai durabil. DB Schenker și United Airlines sunt în frunte, dar trebuie făcut mai mult.

Foto&info: DB Schenker

736 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *