DB Regio a primit primele trenuri Alstom Coradia Continental comandate
Transport

DB Regio a primit primele trenuri Alstom Coradia Continental comandate

DB Regio Mitte a primit primele patru noi rame Coradia Continental (seria 1440) de la Alstom. Ramele sunt disponibile la uzina DB Regio din Trier pentru procedurile inițiale de testare, testarea situațiilor de operare cum ar fi cuplarea și gararea, precum și calificarea personalului.

Un total de 25 de rame din această serie vor fi utilizate începând cu 15 decembrie 2019 pentru traficul din rețeaua electrică Saar RB lotul 1. Acestea includ serviciile liniei RB 70 și 71 pe ruta (Schweich ) Trier – Saarbrücken – Homburg (Saar) – Kaiserslautern.

Autoritățile contractante pentru aceste servicii sunt Ministerul Afacerilor Economice, Ocuparea Forței de Muncă, Energie și Transport din Saarland și Autoritatea locală din regiunea Rheinland-Pfalz Zweckverbände Rheinland-Pfalz (SPNV-Nord și ZSPNV Süd) din Koblenz și Kaiserslautern.

Trenurile Coradia Continental cu patru vagoane au o viteză maximă de 160 km / h și sunt echipate cu 206 de locuri. Trenurile sunt caracterizate printr-o capacitate mare de accelerare și îndeplinesc, conform producătorului, cele mai recente standarde europene în materie de siguranță și accesibilitate. Autoritățile contractante au acordat o atenție deosebită confortului pasagerilor în caietul de sarcini oferind patru zone multifuncționale, spațiu pentru scaune cu rotile, biciclete și vehicule pentru copii. Trenurile sunt fabricate în Salzgitter.Foto&info: DB Regio

121 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *