DB Schenker eficientizează trenurile de marfă cu serviciul PowerRailer

DB Schenker eficientizează trenurile de marfă cu serviciul PowerRailer

Mulțumită serviciului PowerRailer de la DB Schenker, trenurile cu un singur vagon și blocurile de trenuri pot călători în Europa de Sud-Est mai repede decât în rețelele convenționale de încărcare unică a vagoanelor operate de căile ferate de stat. Clienții beneficiază, de asemenea, de prețuri care rămân fixe pentru întregul an.

Livrările durează doar cinci-opt zile pentru a ajunge în Bulgaria, Grecia sau Turcia. Transferul săptămânal PowerRailer începe fie în Sturovo, în Slovacia, fie în Sopron, Ungaria, și face progrese rapide, durând doar câteva zile până la Sofia, Salonic, Atena sau Istanbul. Traseul trece de asemenea prin Belgrad și Skopje.

PowerRailer beneficiază de „efectul de grupare”: vagoanele individuale sunt combinate pentru a forma un tren bloc de până la 1600 de tone care se îndreaptă spre o singură destinație și, spre deosebire de procedura obișnuită, nu este necesar să se sustragă vagoanele în trenuri noi cu vagoane unice la fiecare oprire.

Acest lucru nu numai că economisește timp, ci și reduce costurile, făcând ca prețurile să fie adesea mai scăzute decât transportul de camioane către destinațiile din sud-estul Europei. Prețul plătit de clienți include și transportul rutier de la stația de cale ferată.

Există și alte servicii oferite: un centru local de expertiză, note de procesare și expediere în fiecare limbă națională și depozitare opțională intermediară cu livrare disponibilă tuturor centrelor industriale și economice majore din țara de destinație în decurs de 24 de ore. Serviciul PowerRailer utilizează vagoane de companie și vagoane particulare și poate transporta aproape toate tipurile de mărfuri periculoase (cu excepția materialelor explozive și radioactive) conform RID.


Foto&info: DB Schenker

1.201 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *