DB Cargo UK va opera toate depourile și sediile cu energie regenerabilă

DB Cargo UK va opera toate depourile și sediile cu energie regenerabilă

DB Cargo UK a demarat lucrările pentru dotarea întregii flote cu senzori inteligenți, sisteme inteligente de telematică și pauze inteligente până în 2020. DB Cargo, prin filiala sa britanică de transport feroviar de marfă, spune că toate locațiile și birourile sale feroviare vor fi alimentate cu electricitate regenerabilă de 100% datorită unui acord de trei ani cu SSE Business Energy.

SSE Business Energy va echipa toate locațiile care aparțin DB Cargo UK și va permite companiei feroviare de transport de marfă să raporteze emisii zero de energie electrică, împiedicând în fiecare an să intre 5.000 de tone de CO2e în atmosferă. Volumul de carbon economisit este echivalent cu alimentarea a aproape 4.000 de locuințe cu energie electrică verde sau cu circa 17 milioane de mile conduse de o mașină medie de pe șosea.

DB Cargo UK a lucrat împreună cu Schneider Electric, DB Schenker UK și Arriva UK Group pentru a identifica și evalua opțiunile furnizorilor și aranja tranzacția. Societatea de transport feroviar de marfă a selectat în cele din urmă SSE Business Energy pe baza prețurilor și a serviciilor suplimentare.Roger Neary, șeful departamentului de vânzări la DB Cargo UK, a declarat: „Clienții noștri au înțeles de mult timp beneficiile ecologice ale transportării mărfurilor pe calea ferată, mai degrabă decât pe șosea; cu toate acestea, clienții noștri sunt din ce în ce mai conștienți de mediul înconjurător, problemele verde devenind prioritate în agendele lor zilnice. Această inițiativă demonstrează nu numai înțelegerea DB Cargo a cerințelor clienților noștri, ci și viziunea DB Cargo asupra sustenabilității globale „.

Andrea Jones, șeful de Achiziții la DB Cargo UK, a declarat: „Acesta este un pas masiv către îmbunătățirea impactului nostru asupra mediului. Ne-am angajat să colaborăm cu furnizorii noștri pentru a susține strategia globală a Grupului DB2020 + pentru a deveni Eco-Pioneer până în 2020. „

Richard Lait, șeful Securității și Mediului din cadrul DB Cargo UK, a declarat: „Producerea energiei electrice din surse care nu produc un impact semnificativ asupra mediului contribuie în mod semnificativ la responsabilitatea noastră de a aborda încălzirea globală și poluarea. Utilizarea fluxurilor naturale de energie pentru a crea cele mai curate surse de energie are și un sens economic foarte bun.”

Foto: Andrei Marian/Info: DB Cargo UK

1.344 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *