DB Cargo Polska a fost premiat ca lider al transportului intermodal de marfă
Transport

DB Cargo Polska a fost premiat ca lider al transportului intermodal de marfă

Compania a fost premiată în timpul Congresului FRACHT 2019 pentru rezultate obținute, pentru tehnologii eficiente și inovatoare și pentru dezvoltare durabilă legate de transportul intermodal de marfă.

Un accent puternic pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a serviciilor a condus DB Cargo Polska să fie una dintre cele mai importante întreprinderi feroviare naționale de pe piața intermodală. Compania, ca unul dintre primii jucători de pe piață, a oferit ocazia de a beneficia de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. În ultimii trei ani, în acest domeniu, compania a înregistrat o dinamică de creștere de 23%, a efectuat 2.650.000 „trainkilometri”, a transportat 700.000 unități TEU și 460.000 containere.

Folosind o locație geografică convenabilă și afiliere la rețeaua feroviară europeană a companiei DB Cargo, compania efectuează cu succes transporturi intermodale în tranzit pe axele China – Europa de Vest și în Polonia.

În același timp, în colaborare cu DB Cargo Logistics, compania efectuează transporturi regulate de piese de mașini în containere din fabrici din Germania și Cehia către uzinele de asamblare din orașele ruse Kaługa și Nizny Novogrod. Aceste fluxuri sunt conectate la un terminal de transbordare din Brześć, unde, după manipularea pe o linie largă, sunt transportate ulterior la destinația finală din Rusia. Transportul spre Kaługa este unul dintre cele mai mari din acest tip de fluxuri omogene din Europa.

Pe o piață națională, DB Cargo Polska oferă clienților săi conexiuni intermodale pe traseul porturilor Gdańsk / Gdynia – centre de distribuție din apropierea orașului Poznań. Începând cu luna aprilie a acestui an, conexiunile internaționale și cele de la Tricity și în apropiere de Poznań sunt operate la terminalele situate lângă Wrocław.

Apartenența DB Port Szczecin la DB Cargo Polska extinde domeniul de aplicare al serviciilor oferite de oferta portuară și ruta maritimă. DB Port Szczecin cu o capacitate de procesare de 150 000 TEU anual, 3 zone de apă de 1000 m lungime, 157 conexiuni la containere frigorifice și o curte de stivuire cu o capacitate de până la 5000 TEU reprezintă o parte importantă a celui mai mare terminal de transbordare din regiunea vestică a Marea Baltică.Foto&info: DB Cargo

114 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *