DB Cargo a fost numit cel mai bun brand logistic al anului 2020

DB Cargo România a ajuns la 19 ani de activitate

Cititorii revistei de logistică LOGISTIK HEUTE și membrii German Bundesvereinigung Logistik (BVL) au votat DB Cargo pe primul loc în categoria „serviciu de transport feroviar” și au numit compania ca fiind „BEST LOGISTICS BRAND”.

Concursul „BEST LOGISTICS BRAND” are o caracteristică specială: nu este posibil să se aplice pentru el, dar companiile sunt nominalizate de un comitet independent sub conducerea prof. Dr. Christian Kille, expert în logistică la Universitatea din Würzburg-Schweinfurt Stiinte. Comitetul selectează mărcile din 12 categorii care generează cele mai mari vânzări în Germania și sunt relevante pentru piață.

În toate categoriile, au fost nominalizate peste 250 de mărci, pe care cititorii și experții au putut apoi să le voteze. Premiile au fost acordate pentru locul I pe locul trei în fiecare categorie. În categoria serviciilor de transport feroviar, DB Cargo a dominat peste 18 alți candidați, iar aceasta a fost deja a doua oară, întrucât DB Cargo a câștigat și premiul I la această categorie în 2017.

„Pentru aceasta, și în numele tuturor angajaților DB Cargo, aș dori să vă mulțumesc din partea de jos a inimii mele ”, a spus dr. Sigrid Nikutta, CEO DB Cargo. „În ceea ce privește industria logistică, arătăm cât de importanți suntem, în special în aceste vremuri. Oferim populației tot ceea ce este relevant: alimente, medicamente, produse de igienă. Mulțumirile mele sincere merg către colegii care lucrează non-stop, zi și noapte pentru a asigura această logistică „.

În fiecare zi, DB Cargo operează peste 2.700 de trenuri care transportă mărfuri dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv bunuri de larg consum, celuloză și hârtie sau oțel. DB Cargo transportă aproape orice tip de marfă în toată Europa și în Asia.
Foto: mobilitate.eu

3.283 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *