CZ LOKO se va ocupa de mentenanța parcului de locomotive ale Čepra

CZ LOKO se va ocupa de mentenanța parcului de locomotive ale Čepra

CZ LOKO se va ocupa de mentenanța parcului de locomotive ČEPRO, unul dintre principalii jucători de pe piața internă a produselor petroliere, după ce a câștigat o licitație pentru întreținerea și serviciile lor. Contractul este încheiat pe 4 ani. Compania aplică deja un model similar de servicii complete în topitoria Liberty cu sediul în Ostrava (fosta Arcelor Mittal), unde se ocupă de 20 de locomotive modernizate din seria 741.7.

ČEPRO nu este un partener nou pentru CZ LOKO. În ianuarie, EffiShunter 600 a fost adăugat flotei sale de locomotive, înlocuind vehiculul ČKD deja învechit. Săptămâna trecută, EffiShunter 300, care a fost preluat de reprezentanții transportatorului pe liniile din Střelice, va servi ca locomotivă de lucru în zona de distribuție a combustibilului. Și aici, contractul a venit dintr-o licitație publică.

În același timp, ČEPRO a confirmat comanda locomotivei 723.7 modernizate. Va fi al doilea EffiShunter 600 care va fi echipat cu un motor CAT mai puternic, și anume C27 cu 709 kW. Acest lucru va permite companiei să dezafecteze cele mai vechi locomotive 720.565 și 716.510 produse în 1961 și 1983, care nu mai corespund cerințelor și standardelor de mediu moderne.


Foto&info: CZ Loko

218 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *