Creștere de aproape 19% pe ruta de transport feroviar de viteză Saint Petersburg – Helsinki

Creștere de aproape 19% pe ruta de transport feroviar de viteză Saint Petersburg – Helsinki

În martie 2019, 40,100 de pasageri au efectuat călătorii la serviciile de mare viteză Allegro, care opereazî între Saint Petersburg și Helsinki, cu o creștere de 21,7% față de martie 2018. În perioada ianuarie-martie 2018, 11.800 de pasageri au folosit trenurile Allegro. De la lansarea serviciilor Allegro între Saint Petersburg și Helsinki, la 12 decembrie 2010, aproape 3.4 milioane de persoane au călătorit cu aceste trenuri.

Creșterea atractivității trenurilor Allegro pentru călători este facilitată de tarifele flexibile și de inițiativele de marketing, precum și de trenurile duale speciale, dublând numărul obișnuit de vagoane care se află în timpul perioadelor de vârf ale cererii. Unele trenuri Allegro, de exemplu, vor rula cu vagoane duble, de la 19 aprilie până la 5 mai 2019. Începând cu 4 octombrie 2018, biletele pentru trenurile de mare viteză Allegro au fost vândute cu 90 de zile înainte de plecarea trenului.

Pasagerii pot obține informații detaliate despre calendarul trenului Allegro și despre costurile biletelor. De asemenea, pot rezerva bilete online, pe site-ul oficial al Căilor Ferate Ruse și prin intermediul aplicației mobile RZD Passengers. La vânzarea biletelor, decontările se fac în ruble la cursul stabilit de Banca Centrală a Rusiei la data rezervării biletelor.


Foto: Pixabay

659 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *