Primăria Craiova licitează supervizarea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai spre Cernele

Primăria Craiova a lansat licitația pentru supervizarea modernizării liniei de tramvai în zona Ford

Primăria Craiova a lansat licitația pentru Servicii de supervizare a lucrărilor de execuţie pentru proiectul – „Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 1 și Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 2”, servicii în caloare de 404 mii lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 28.02.2022, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 28.05.2022.

Proiectul de modernizare este finanțat din fonduri UE, prin Programul Operational Regional – POR, proiectul „Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 1 și Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 2”, cod SMIS 128811.

Serviciile de supervizare a lucrarilor de executie pentru proiectul „Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 1 și Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 2”, vizează realizarea controlului de specialitate pe santier, prin care se verifica daca lucrarile de execuţie se desfasoara conform documentatiei proiectului din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate și siguranță. Supervizorul are in echipa sa Diriginți de șantier autorizați şi orice alte persoane pentru îndeplinirea rolului său, care să îndeplinească cerințele legislaţiei şi cele impuse de Caietul de sarcini nr.202916/10.11.2021.




Obiectivele proiectului sunt corelate cu obiectivele documentelor strategice existente la nivelul municipiului Craiova,respectiv Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana si Planul de Mobilitate Urbana Durabila pentru polul de crestere Craiova,cat si cu documentele strategice de la nivel judeþean, regional, naţional si european. Obiectivele specifice ale proiectului:
1. Modernizarea infrastructurii aferente transportului public de calatori cu tramvaiul din municipiul Craiova prin reabilitarea a 2.500 m cale dublă de rulare a tramvaiului pe Calea Severinului.
2. Reabilitarea infrastructurii de tramvai din municipiul Craiova prin modernizarea liniei de contact si a retelei pentu alimentarea electrica a tramvaielor de pe Calea Severinului

Foto: mobilitate.eu



376 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *