Controlul automat feroviar dezvoltat de Bombardier a fost lansat pe linia 9 a metroului Delhi

Bombardier livrează o comandă suplimentară pentru 40 de vagoane de metrou MOVIA pentru Metroul din Delhi

Bombardier Transportation, împreună cu Delhi Metro Rail Corporation Ltd (DMRC), au sărbătorit deschiderea primei secțiuni a noii linii de metrou 9 din Delhi, echipată cu soluția de control bazată pe comunicații (CBTC), bazată pe comunicații CITYFLO 650 de la Bombardier. Numită Linia Gri, această linie de 4,2 km este cea mai recentă adăugare a sistemului de metrou al orașului, care merge de la Dwarka la Najafgarh și se conectează la rețeaua de metrou existentă a orașului, reducând congestia și îmbunătățind timpul de călătorie în partea de vest a capitalei.

Începând din 2018, soluția dovedită CITYFLO 650 CBTC de la Bombardier funcționează pe linia 7 de 58,5 km a Delhi sau Pink Line, care acum are medie zilnică de peste 200.000 de pasageri. Deschiderea liniei 9 aduce totalul liniei echipate CITYFLO 650 în India la peste 60 de km, cu o întindere de 1,2 km, planificată să se deschidă în 2020.

Bombardier colaborează activ la programul Make in India prin furnizarea de vehicule feroviare, produse și soluții dezvoltate la nivel local, atât pentru piețele indiene, cât și pentru piețele externe. Bombardier livrează, de asemenea, soluții de control feroviar în India de peste 30 de ani și este cel mai mare furnizor de soluții de semnalizare DMRC. Pe lângă CITYFLO 650 care funcționează pe liniile 7 și 9, liniile 5 și 6 de metrou Delhi sunt echipate cu soluția de semnalizare CITYFLO 350 Bombardier. La începutul acestui an, Bombardier a semnat un contract pentru furnizarea altor 40 de vagoane de metrou BOMBARDIER MOVIA, aducând numărul de vagoane de pe liniile de metrou Delhi la 816, una dintre cele mai mari flote de metrou construite în Bombardier.


Foto&info: Bombardier

258 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *