A fost semnat contractul de realizare a liniei de tren către aeroportul Otopeni cu termen de execuție de 14 luni

A fost semnat contractul de realizare a liniei de tren către aeroportul Otopeni cu termen de execuție de 14 luni

Ministerul Transporturilor anunță că a avut loc semnarea contractului în valoare de peste 398 milioane de lei, pentru proiectarea şi execuţia proiectului „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti”.

Asocierea Arcada Company – ISPCF – DB Engineering & Consulting GMBH a câştigat licitația publică pentru „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti (proiectare şi execuţie)”, cu o ofertă în valoare de 398,16 milioane de lei.

Conform CFR SA valoarea totală estimată a contractului, care are o durată de 14 luni (două luni pentru proiectare şi 12 luni pentru execuţie), este de 420.113.085 lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de coeziune şi buget de stat, aferente cadrului financiar 2014-2020″.Foto: CFR SA

1.680 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *