Conceptul noilor trenuri care vor transforma călătoriile feroviare în estul Angliei

Imaginile concept ale noilor trenuri de la Greater England au fost prezentate. Fotografiile prezintă noul design și concept pentru trenurile intercity, regionale și „Stansted Express”, care vor intra în circulație începând din anul 2019. Noile trenuri prezentate sunt construite de Stadler, fiind atât modele electrice normale, cât și modele care pot funcționa alimentate cu motorină sau energie electrică, pentru tronsoanele unde nu există rețea de contact.

Acestea vor fi utilizate pentru servicii de transport pentru rutele: Marks Tey – Sudbury, Norwich – Sheringham, Great Yarmouth, Lowestoft și Cambridge, Ipswich – Felixstowe, Lowestoft, Cambridge – Peterborough, precum și un serviciu direct Lowestoft – Londra.

Peste 1.000 de persoane au luat parte la o consultare publică cu privire la proiectarea noilor trenuri. Grupurile selectate de clienți, utilizatorii de transport feroviar cu dizabilități și părțile interesate au fost, de asemenea, luate în vizită pentru a vedea machetă de dimensiuni reale care să prezinte scaunele, toaletele, bistroul, ușile și ferestrele mari ale noilor trenuri.

Greater England cheltuiește 1,4 miliarde de lire pentru 169 de trenuri noi, cu un total de 1043 de vagoane noi. 58 de trenuri noi sunt construite de Stadler, fiind cele prezentate în acest comcept. Restul sunt construite de Bombardier la uzinele din Derby.

Foto: Greater Anglia848 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *