Compania sud-coreeană POSCO este cel mai competitiv producător de oțeluri din lume pentru o perioadă de opt ani

POSCO a fost plasat pe primul loc ca cel mai competitiv producător de oțeluri din lume pentru al optulea an consecutiv. Pe 20 iunie, WSD (World Steel Dynamics), cea mai importantă agenție de analiză a industriei siderurgice, a anunțat POSCO ca este cel mai bun producător de oțel din lume în cele 32 de Strategii de Supraviețuire a Oțelului din New York, cu participarea a 650 de angajați de la principalii fabricanți de oțel, companii și organizații de cercetare de piață.

Încă o dată, POSCO a fost recunoscută ca fiind lider printre producătorii de oțeluri din lume în ultimii opt ani consecutivi. De remarcat faptul că această performanță a avut cu atât mai multă importanță, deoarece POSCO și-a continuat activitatea, în ciuda condițiilor dificile de pe piață, cum ar fi piețele interne și externe lente, care au provenit din supraproducția globală de anul trecut, reglementările mai stricte privind importurile declanșate de răspândirea protecționismului și de structura financiară a companiei.

Strategiile de supraviețuire a oțelului care vizează discutarea tendințelor și strategiilor viitoare ale industriei siderurgice mondiale anunță clasamentul anual al competitivității producătorilor de oțeluri prin evaluarea a 37 de companii siderurgice din întreaga lume calculând 23 de aspecte, cum ar fi scara de producție, rentabilitatea, inovația tehnologică, competitivitatea, reducerea costurilor, soliditatea financiară și achiziția de materii prime.

POSCO a atacat lista de 13 ori, menținând locul cel mai înalt pentru cea mai lungă perioadă din 2002, când WSD a început să anunțe pentru prima dată clasamentul global al competitivității.

Foto: POSCO

623 Vizualizări