Colas câștigă două contracte pentru construirea unei noi linii a tramvaiului din Angers

Colas câștigă două contracte pentru construirea unei noi linii a tramvaiului din Angers

Trei filiale Colas au câștigat două contracte pentru construcția celei de-a doua linii de tramvai din Angers și implementarea dezvoltărilor rutiere asociate proiectului, pentru o sumă totală de 63 de milioane de euro. Cu o lungime de 10,1 km, noua linie va lega cartierele de Belle-Beille, din zona de vest a orașului, și Monplaisir, din nord-est, care traversează centrul orașului și Maine.

Colas Rail, subsidiara feroviară a corporației, a primit contractul de construcție a căii de rulare pe întreaga linie. Proiectulinclude construirea platformelor, amplasarea liniilor, instalarea sistemelor de alimentare precum și extinderea depoului de tramvaie existent. Linia va fi green-track pe 80% din traseu, sistemul dezvoltat de Colas Rail fiind unul eficient și durabil pentru sisteme de metrou ușor. Valoarea contractului este de 42 de milioane de euro. Lucrările vor începe la sfârșitul anului 2018 pentru livrarea la mijlocul anului 2021.

În plus, Colas (lider) și Colas Center-Ouest, au câștigat în consorțiu cu compania rutieră TPPL (Lucrări Publice Pays de Loire), unul dintre cele trei loturi îmbunătățiri rutiere urbane legate de construcția liniei de tramvai. Contractul privind sectorul de Vest, se concentrează pe realizarea lucrărilor de dezvoltare pe ambele părți ale căii de rulare. Lucrările vor începe în mai 2020 pentru finalizarea programată pentru luna iunie 2022. Companiile au participat anterior la construcția primei linii de tramvai din Angers.



Foto&info: Colas Rail

991 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *