CNAIR a fost amendata pentru montarea primului parapet pe cablu din Romania

Primaria Afumati a amendat CNAIR pentru lucrarile de instalare a primului parapet pe cablu din Romania, pe DN2.
Primăria Comunei Afumaţi a amendat cu suma de 100.000 lei C.N.A.I.R (fosta CNADNR) pentru executarea fără autorizaţie de construire a lucrărilor de: „montaj parapet metalic elastic cu cabluri pe D.N.2 / km 12+500-km 14+500.”

Această lucrare efectuată de C.N.A.I.R din cadrul Ministerului Transporturilor încalcă solicitările anterioare ale Primăriei Afumaţi cu privire la înfiinţarea celor 3 treceri de pietoni pentru 3 staţii noi ale R.A.T.B-ului, respectiv:

1. STAŢIA MERT ( DALAN) DN.2 – KM 13+200
2. STAŢIA DRAGON MAXIM ( TEHNOELECTRIC) DN.2 – KM. 13+450
3. STAŢIA NOTARIAT DEAL DN.2 – KM 14+300Atragem atenţia asupra modului de lucru al acestei instituţii, care nu colaborează cu autorităţile locale pe raza cărora efectuează lucrari fără a ţine cont de particularităţile locale, blocând accesul cetăţenilor din Comuna Afumaţi la un mijloc de transport în comun, aceştia fiind nevoiţi să parcurgă între 1-3 km pentru a avea acces la serviciile RATB.

Vă atragem atenţia că în ultima perioadă au existat 2(doua) decese având ca şi cauză directă lipsa trecerilor pentru pietoni, giratoriilor şi a semafoarelor, respectiv lipsa accesului cetăţenilor la transportul în comun, şcoli, etc.

Având în vedere toate aceste considerente, Comuna Afumaţi se clasează ca punctul negru nr. 1 pe DN2 aflându-ne în imposibilitatea de a proteja cetaţenii pe tronsonul de drum aflat în administrarea CNAIR.

Sursa: Comunicat al primariei Afumati
Foto: CNAIR

894 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *