CSX anunță rezultatele financiare din trimestrul doi al anului 2019
Transport

CN și CSX anunță o nouă ofertă de servicii intermodale

CN (TSX: CNR) (NYSE: CNI) și CSX (NASDAQ: CSX) anunță un nou serviciu intermodal între zonele mai mari ale Montrealului și sudul Ontario Ontario și porturile CSX din Philadelphia, New York, New Jersey și zona metropolitană din New York City.

„Pe termen lung, piața transportului de mărfuri va depinde tot mai mult de cererea condusă de economia de consum, iar industria feroviară trebuie să creeze noi servicii intermodale care să poată rivaliza cu succes asupra opțiunilor rutiere”, a declarat JJ Ruest, președinte și director executiv la CN. . „Acest serviciu interline se potrivește perfect cu accentul nostru strategic pe alimentarea rețelei noastre unice prin oportunități de creștere organică și anorganică, inclusiv extinderea abilității noastre pe piețele geografice noi.”

„Această nouă ofertă intermodală își propune să transforme camioanele de lungă durată în servicii feroviare interline”, a explicat Keith Reardon, vicepreședinte senior al lanțului de aprovizionare de produse de consum la CN. „Trenurile vor circula direct în inima piețelor metropolitane din Toronto și Montreal prin curțile intermodale ale CN, ceea ce face din acest parteneriat o oportunitate naturală pentru ambele căi ferate.”

„CSX este încântat să lucreze cu CN pentru a furniza servicii intermodale super-feroviar pe piețele de la Montreal și Toronto”, a declarat Jim Foote, președinte și director executiv la CSX. „Răspunzând unei nevoi exprimate de clienții noștri, acest nou serviciu ne poziționează pentru a capta cota de piață din camioane și crește capacitatea pe aceste benzi accelerate, în timp ce navele de containere mai mari apelează la Portul Philadelphia și Portul New York și New Jersey.”

Mark Wallace, vicepreședintele executiv al vânzărilor și marketingului CSX, a declarat: „La CSX, evaluăm continuu rețeaua noastră pentru a crește eficiența și a îmbunătăți calitatea serviciului oferit clienților. Oferirea serviciului intermodal integral feroviar de la Coasta de Est la Montreal și Toronto se aliniază obiectivelor noastre de a oferi un serviciu mai rapid și mai eficient, în același timp poziționând CSX și CN pentru creșterea viitoare. ”

Acordul de servicii intermodale va intra în vigoare pe 7 octombrie 2019.


Foto&info: CN/CSX

85 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *