CLIP și CFL mltimodal au anunțat lansarea autostrăzii feroviare între Poznan-Swarzędz și Luxembourg

CLIP și CFL mltimodal au anunțat lansarea autostrăzii feroviare între Poznan-Swarzędz și Luxembourg

Trenul va începe cu 4 călătorii pe săptămână și va fi dedicat pentru containere, semi-remorci cu încărcătură, precum și semi-remorci neîncărcabile, datorită tehnologiei Lohr Railway System. Acest tren va acoperi o distanță de peste 1.000 km și va avea o capacitate de transport de 37 de unități intermodale.

Terminalul CLIP din Swarzędz va fi echipat cu tehnologia Lohr Railway System, permițând încărcarea remorcilor pe trenuri. Doamna Agnieszka Hipś de la CLIP Intermodal: „Recunoaștem contractul cu CFL mltimodal ca următorul pas pe care l-am planificat pentru dezvoltarea noastră. Scopul nostru este de a oferi un serviciu mai cuprinzător și mai ecologic clienților noștri care călătoresc din și în centrul nostru de marfă „.

Terminalul intermodal al Bettembourg Dudelange este deja echipat cu două platforme și oferă legături regulate mai departe spre sud, inclusiv spre Lyon, Le Boulou și Barcelona. Dl Fraenz Benoy, director general al CFL mltimodal: „Obiectivul nostru este de a conecta terminalul din Bettembourg-Dudelange cu principalele centre economice din Europa. Această nouă autostradă feroviară regulată între Bettembourg-Dudelange și Swarzędz ne permite să extindem oferta de servicii intermodale către Europa Centrală și să abordăm piața remorcilor care nu pot fi încarcate cu macarale”.

Această nouă autostradă feroviară va oferi o alternativă eficientă și sigură la transportul rutier pe distanțe lungi și va extinde oferta de autostrăzi feroviare în Europa.Foto: Lohr Railway System

754 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *