China – Vossloh va livra utilaje de polizare de mare viteză pentru șinele metroului din Shenzhen

China - Vossloh va livra trenuri polizor de mare viteză cu emisii zero

Vossloh anunță că a semnat un contract pentru livrarea a trei trenuri de polizare de mare viteză (HSG-city) pentru a fi utilizate în rețeaua de metrou a metropolei chineze Shenzhen la începutul acestui an. Prin cuplarea la unitatea de tracțiune electrică, trenul polizor nou dezvoltat își extrage puterea din șina de alimentare a metroului sau a căii ferate și, prin urmare, poate fi operat complet fără emisii.

„Prin portofoliul nostru de produse și servicii inovatoare pentru calea ferată, noi, în calitate de companie, aducem o contribuție majoră la mobilitatea durabilă la nivel mondial. Conform principiului nostru călăuzitor „permiterea mobilității ecologice”, dezvoltarea HSG-city fără emisii este un pas consistent pe calea noastră verde. În acest fel, contribuim la un ecosistem cât mai intact posibil pentru generațiile viitoare”, explică Oliver Schuster, CEO Vossloh AG.

Tehnologia HSG (High-Speed ​​Grinding) este utilizată pentru întreținerea preventivă a rețelei feroviare. Bazate pe un proces de polizare care este unic la nivel mondial, mașinile de întreținere Vossloh pot fi utilizate cu o viteză de 80 km/h pe liniile principale sau până la 60 km/h pe liniile de transport urban. Aceasta înseamnă că lucrările de întreținere pot fi efectuate în timpul operațiunilor comerciale în desfășurare, fără a fi nevoie de ajustări ale orarului sau chiar de închiderea liniilor. Utilizarea regulată a utilajelor HSG previne eficient defectele șinei, crește semnificativ durata de viață a șinei și reduce în mod clar zgomotul la rulare.

În special în megametropolele cu creștere rapidă din China, extinderea transportului public local progresează într-un ritm rapid. Rețelele feroviare sunt extinse și densitatea traficului crește. Cererea de tehnologie de întreținere foarte eficientă de la Vossloh crește în consecință. Peste 17 milioane de oameni locuiesc în prezent în metropola Shenzhen, iar metroul înregistrează până la 7 milioane de pasageri zilnic. Rețeaua feroviară locală acoperă mai mult de 400 km și urmează să fie extinsă la peste 1.000 km pe termen lung.

Foto&info: Vossloh405 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *