CFR SA – Se circulă cu tracțiune diesel între Gura Motrului și Filiași din cauza copacilor căzuți pe rețeaua electrica

CFR SA anunță finalizarea lucrărilor la infrastructura stației Olteni pentru creșterea vitezei la 120 km/h

CFR SA transmite pe 10.01.2022, ora 21.00, că circulația trenurilor se desfășoară în condiții de meteo nefavorabile pe rețeaua feroviară din partea de sud a țării, pe raza Regionalei CF Craiova, unde personalul feroviar acționează cu două drezine pantograf, între stațiile Gura Motrului și Filiași pentru înlocuirea firului de contact, rupt de un copac prăbușit pe calea ferată, și pentru restabiliarea sistemului de alimentare cu energie electrică.

‼ Personalul de intervenții acționează la această oră cu două drezine pantograf pe firul II, la intrare în stația Gura Motrului, pentru reluarea traficului cu tracțiune Diesel. Intervențiile vor continua apoi pe firul I, pentru restabilirea circulației în condiții normale de trafic, pe acest segment feroviar.

ℹMenționăm faptul că 4 trenuri de călători – IR 349, IR 73, R 9508 și R 9015 – sunt staționate temporar în gările adiacente, unde dispun de alimentare cu energie electriçă și căldură, acestea urmând să fie reînscrise în circulație, pe firul II, cu tracțiune Diesel.

ℹFacem precizarea că măsura staționării temporare, în intervalul necesar intervențiilor, și dublarea garniturilor cu locomotivă Diesel au drept scop reducerea întârzierilor și asigurarea continuității circulației, concomitent cu desfășurarea lucrărilor în zona afectată.

📢 Cerem scuze călătorilor și îi asigură că toate intervențiile desfășurate de personalul feroviar au drept scop restabilirea circulației în condiții normale de trafic, în cel mai scurt timp.

Foto: SRCF Craiova/Info: CFR SA280 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *